четвер, 14 листопада 2019 р.

Бізікуб- нова улюблена іграшка.Для чого?


Сьогодні, так коротко, хочу звернути вашу увагу на Бізікуб , що в свою чергу є ще одним з видів корекційної роботи. Все, що потрібно для розвитку дрібної моторики, мислення, пам'яті, зосередженості розміщено на одній іграшці. Цікаво чи не так!




Бізікуб - компактна і корисна іграшка для розвитку дитини від 1 року до 6-х.
Елементи надійно закріплено. Сторони гладенькі і без заноз. Зверху є ручка, щоб зручно переносити. Всередині куб пустий - можна ховати іграшки, зробити гараж для машинок або сейф для дитячих скарбів. Бізікуб - це розвиваюча іграшка, що складається з "маніпуляційних" елементів(предметів, з якими можна здійснювати різні дії). Наприклад, "включити-вимкнути", "відкрити-закрити" та ін. Це тренує дитячі пальчики, а також вчить поводження з реальними аналогами в побуті. Натхненником цього винаходу є педагог і методист, творець всесвітньо відомої системи виховання Марія Монтессорі.
Коли у дитини пропадає інтерес до іграшок, маленький слідопит починає задивлятися на те, чим "грають" дорослі. У хід йдуть замки і засувки, двері тумбочок і шаф, розетки, лампочки, вимикачі - все те, що відкривається і закривається, дзвенить, клацає, створює різні незвичайні звуки. Тоді на допомогу приходить бізікуб! На практиці - незамінна розвиваюча іграшка для дитини, якій вже виповнилося 8 місяців, але ще немає 6 років.
Бізікуб- відмінне рішення для розвитку дрібної моторики рук і кмітливості, формування причинно-наслідкових зв'язків, а також для освоєння всіляких дрібних деталей.


Немає коментарів:

Дописати коментар